Ekstraordinær generalforsamling

Mandag 4. december 2017 kl. 19 i Stenlille Kulturhus, Hovedgaden 37.

Bestyrelsen oplyste ved generalforsamlingen i starten af 2017, at der pågik forhandlinger med Dybendal Vandværk om at overtage dette vandværk. Grunden til overtagelsen er, at det ikke er muligt i andelskredsen at finde personer nok til en bestyrelse.
Dybendal Vandværk har 78 andelshavere og udpumper ca. 4.000 m3 pr. år. Vandværket har tilladelse til udpumpning af 8.000 m3 pr. år.
Vi har afholdt en række møder med Dybendal Vandværk, hvoraf det ene blev afholdt hos foreningen Danske Vandværker i Solrød med faglig hjælp fra 2 af deres konsulenter.
I februar blev Dybendal Vandværk besigtiget. Værket fremstår pænt og nydeligt, og er godt vedligeholdt. Dybendal Vandværk har plus på kontoen, og der er tilsyneladende ikke store investeringer i sigte.
Der er henover sommeren udarbejdet en overtagelsesaftale, hvor Døjringe Vandværk overtager samtlige Dybendals Vandværks kunder og forpligtigelser og Dybendal Vandværk afholder omkostningerne til etablering af rørforbindelse mellem de to vandværker. Døjringe Vandværks motivation for overtagelse af Dybendal Vandværk er at skabe øget leveringssikkerhed for vore forbrugere ved at have én boring mere at pumpe fra.

Den ekstraordinære generalforsamling afholdes d. 4. december 2017 kl. 19.00 i Kulturhuset i Stenlille.

Indkaldelse vil også ske via dagspressen!

Tilmelding til denne ekstraordinære generalforsamling er en forudsætning for deltagelse i mødet. Tilmelding skal ske senest d. 27. november 2017 til:
Peder Jensen 4068 4665 peder@bsa1941.dk 
Eduard Rasmussen 4019 5780 duebjergauto@c.dk


Udgivet

i

af

Tags: